Utflukter, dagsturer og sightseeing i Kemer
Rafting som organisert dagstur

 


RaftingØnsker du å unngå varmen av middelhavskysten for en dag, å begi deg inn i den fantastiske naturlige skjønnheten i "Köprülü CANYON NATIONAL PARK"?

Ønsker du avslappende og rolig atmosfære, og padle på det spennende elveløpet der adrenalinet koker på samme tid?

Vel da venter moro, eventyr, og avslappende og uforglemmelige øyeblikk deg!

Rafting er en av de mest spennende opplevelsene i utendørs idrett. Når du flyter på elva med båten din, vil spenningen være på topp. Dessuten, vil du ha en tilfredsstillelse av å se det unike panoramaet av canyons.

Spesielt kan det å ha lunsj midt i vakker natur ikke beskrives, du må bare leve det. Til slutt vil du sitte igjen med en flott følelse etter å ha deltat i rafting.

KOPRUCAY RAFTING kurset omfatter stryk på nivå 1 og 2, på den internasjonale skala i vanskelighetsgrad. Av denne grunn er det ikke behov for noen tidligere erfaring for å delta i aktivitet på elva.
Alle som kan å svømme, og ikke lider av helseproblemer kan ta del i dette eventyret, i alderen 7-70

 

Turen starter med å møte rafting mannskapet, etter at alle er samlet på møtestedet, og du kjører til Köprülü Canyon. Når du kommer frem får du selvsagt nødvendig utstyr (flytevester, hjelm osv. ...) og du vil flytte deg til startpunktet for raftingen. Der kan du velge enten kano for to personer eller båter for flere personer.
Etter at alle delt inn i grupper starter ditt eventyr på det kalde vannet, som strømmer fra de magiske og legendariske Taurus-fjellene. Du vil ikke ønsker å dra herfra, men når du er ferdig, kjøreres du tilbake til der du bor.

Merk: Vennligst ikke glem å ta med egne håndklær, badedrakter og ekstra klær.
Turen kan bestilles med reisebyrå der du bor, eller på; www.antalya-s.com