Opplevelser i Kemer
Riding i Kemer

 


I de senere årene har mange gårder som tilbyr ulike aktiviteter, blitt etablert i regionene i Kemer, Camyuva, Tekirova og Kiriş. kurs i ridning, rideturer til antikke byer, rideturer i skogen og mange flere aktiviteter arrangeres. På noen disse gårdene er du også muligheter for overnatting.

Ved foten av Taurus-fjellene ligger Berke Ranch, og er et av de beste alternativene for de som lengter etter natur og er lidenskapelig elsker av hester.

Den liggender i skjæringspunktet mellom Ağva bekken og fjellet Tahtalı, som er det nest høyeste av Taurus-fjellene. Berke Ranch er et paradis blant appelsintrær, granateple hager og furuskog.

 

Den har et areal på 18.000 m2, og ranchen med sin fantastiske utsikt til de to vulkanske fjellknattene ligger bare1,5 km fra Camyuva og 7 km fra Kemer.

Mere informasjon på www.hotelberkeranch.com
Sundance Naturen Village ligger i en bortgjemt strand i en privat bukt med eget område ved middelhavet. Sundance Natur Village var et av de første stedene som tilbyde overnatting i Tekirova, og ligger kun 15 minutter fra Kemer og 60 km sør-vest for Antalya.

Mere informasjon på www.sundancecamp.com