Merkede turstier i Kemer


Stadig flere kommer til Kemer, for å delta i organiserte turer på The Lycian Way.

Både store og små reiseselskaper tilbyr slike turer.

Om du ønsker å delta på slike turer, unngå de varme sommermånedene. Her er noe om slike turer. 

Organiserte turer:
http://cultureroutesinturkey.com kan du finne slike turer, som er turer med guider..

Oversikten har en link til detaljert beskrivelse av turene. Igjen.

Unngå de varme sommer månedene, hvis du tenker å gå på en slik tur, hvor det er stor forskjell i høyde, og løypa går gjennom mye skog.

Du finner dem her.


The Lycian Way er en 500 km. merket sti rundt kysten av Lykia i det sørlige Tyrkia, fra Fethiye til Antalya.

Ruten er gradert medium til hard, det er ikke klatring, men har mange stigninger og nedstigninger, når den nærmer seg og svinger vekk fra sjøen.

Les mere om The Lycian Way

Lycian Way Hike er en 8 dagers tur langs turstier i området Antalya - Kemer - Olympos
Les mere om Lycian Way Hike 

Trekopedia er et fellesskap som driver med innsamling av detaljert informasjon og ressurser på gode langdistanse tur- og sykkelstier.

Hver sti inkluderer vanligvis svært nøyaktig GPS-spor som alle kan laste ned, pluss detaljer om slike ting som: turgåing / sykling retninge, overnatting, tilgjengelige tjenester (markeder, banker, apotek, sykkelverksteder, etc), attraksjoner (historiske ruiner, museer, og så videre), lokalsamfunn (landsbyer, byer og byer), interessepunkter (for eksempel ferskvannskilder, merking og landemerker).
Du finner det på: http://trekopedia.com/?page_id=5749 og det er de 15 siste rutene på siden, som er aktuelle for området rundt Kemer.

 


Det er med jevne mellomrom noen som av forskjellige grunner, trenger hjelp når de er ute på tur. Går du alene, så meld fra til noen om hvor du går (løypenavn), og når du beregner å være tilbake!!!!!!!