Opplevelser i Kemer:
Økopark i Tekirova

The Ecological Natural Park dekker område på 40 000 m2, og er den første floraen og herpetofauna (plante, krypdyr og amfibier) park som er etablert i verden.

Ekopark er et vern for mange planter og krypdyr som står i fare for utryddelse.

Folks uvitenhet om den sårbare strukturen i naturen, ødelegger millioner av mikro-og tusenvis av makro-organismer.

 

Samlingen av reptiler omfatter giftige og ikke-giftige arter av slanger, kameleoner og andre reptiler og amfibier, samt eksotiske krypdyr som ble hentet fra ulike deler av verden som: pytonslanger, korall slanger, kvelerslanger, anakondaer, hoggormer, Cobra, Mamba, tømmer klapperslanger, gigantiske øgler, skilpadder og krokodiller.

Edderkopper
Edderkopper og skorpioner (Arachnidae) er det ogsåi Ekopark også. For øyeblikket blir nye habitater forberedt for Tarantula edderkopper, og for å være tilholds sted for tusenvis av forskjellige arter av edderkoppdyr i nær fremtid.

Økopark implementerer begrepet alternativ turisme med høy standard og service på den ene siden og bevaring av truede arter både i Tyrkia og innen 36. nordlige og sørlige paralleller på den andre.

Informasjon blir gitt av utdannede guider som følger deg under ditt besøk, gir deg en mulighet til å lære å kjenne disse fantastiske dyr bedre og til å forstå deres betydning i det globale økosystemet


 

Krokodiller
Nå er det Nilen krokodiller og unge Amazon krokodiller i EØkoparkenk. Vi samrbeider med å hente 20 arter av krokodiller til parken. Vi håper du vil kunne se dem i nærmeste fremtid.

Planter
er representert med 360 000 eksemplarer. Tusenvis av eksotiske planter, trær og busker ble hentet fra tropiske og subtropiske soner av verden.
Iguaner
Ekopark har en samling av iguaner bestående av 50 arter. For øyeblikket jobber vi med å forberede habitatet for iguaner for å bedre deres levevilkår

Samlingen av øgler
er representert med 15 tusen av to arter fra Agamida familien, tusen av to arter fra Gekkonida familien, 15 tusen av fire arter fra Lacertida familien og 70 kameleoner av en art.

Slanger
Foreløpig disponerer Ekopark av en unik samling av 3500 slanger som representerer 98 arter, hvorav 28 er innfødte, og 70 er i-brakt. Alle reptiler er levert til Tyrkia på et rettslig grunnlag og har CITES (bevaring) sertifikat.
Mer informasjon på www.ekopark.com.tr

Les også om Aventure Forest in Kemer