Opplevelser i Kemer:
Dykking


Dykke sentrene på kysten av Beldibi og Tekirova venter på å introdusere deg for de naturlige skjønnhetene, en verden av dyr som lever i Middelhavet, og kulturminner.

Den sunkne skipet Paris II, ligger på33 meters dypt på bunnen ved Kemer Marina, og er et av de viktigste sunkne skip i området. I en kløft i området, kan du se store stringray og andre fisker.

 

Du kan også møte en av de utrydnings truede Middelhavet selene og flokker av tunfisk fisk i disse områdene.
Til annonserte tider tilbyr erfarne trenere dykking og livrednings kurs i dykker skolene. Her kan du gjøre hule dykking, dyp dykking, nattdykking.

Du kan også ta bilder og spille inn video. Dykking alene er forbudt ved lov. Du må ha internasjonal dykking lisens med deg når du gjøre disse aktivitetene. Du kan få mer informasjon om dette temaet fra SSA

Dykking som organisert dagstur

Dykket skjer med erfarne guider og instruktører. Så blir det lunsj på båten, og mulighet til overflate svømming bading / snorkling.

Så drar vi til neste dykkeområde, og det blir gitt informasjon om det neste dykket. Etter de to dykkestedene drar vi gå tilbake til land, og du blir kjørt tilbake til der du bor.

 
Inkludert: Lunsj + Dykking og dykking utstyr
Ekstra for : Drinke og annet
Avbestillingen: En dag før refundere 50%, samme dag ingen refusjon
Varighet: 1 dag
Påstigning: Alanya, Side, Belek, Antalya, Kemer

Merk: Vennligst ikke glem; å ta med håndkle og badedrakter, og 0-12 år gamle barna har ikke lov til å delta!

Turen kan bestilles med reisebyrå der du bor, eller påwww.antalya-s.com

Les også om Kemer International Underwater Days