Utflukter, dagsturer, sightseeing i Kemer
Blue Cruise Kemer - Finike – Kemer

 

Olympos BeachDag 1: Kemer

Ankomst Antalya og transport til båten

Dag 2: Olympus – Adrasan
Tidlig om morgenen går turen til Olympus. Den antikke byen har bevarte etterlevninger fra romersk og bysantinsk tid. Etter lunsj er det mulighet for å besøke byen og å bade. Deretter drar du videre til Adrasan-bukten for middag og overnatting.

 

Dag 3: Demre – Gökkaya
Etter frokost forlater du Adrasan og kursen settes mot Demre. Det var romertidens Myra – hjemstedet til St. Nicolaus (den ”originale” julenissen).

Det store romerske teateret og de berømte lykiske fjellgravene er fascinerende. På ettermiddagen reiser du videre til Gökkaya-bukten. Her er det middag og selvsagt mulighet for en dukkert. Kvelden tilbringes i Gökkaya.

Dag 4: Kale - Ücagiz
Om morgenen letter båten anker og setter kursen mot øya Kekova. Her ligger landsbyen Kale. Området ble rammet av et jordskjelv i bysantinsk tid og deler av byen sank i havet. Middag og overnatting finner sted i den vakre bukten Üçagiz.
Olympos Beach
Dag 5: Kekova

Denne dagen tilbringes i området rundt øya Kekova. Det er satt av tid til en formiddagstur til Simena med sine flotte ruiner – en stor borg med utsikt over den praktfulle skjærgården og lykiske graver til lands og til vanns.

Turen går så gjennom bukten Akvaryum. Her er det servering av lunsj og mer tid til å bade. Ettermiddagen og kvelden tilbringer du i en av de flotte buktene rundt Kekova.

 

Dag 6: Ceneviz – Phaselis
På dagens program står først et besøk i Porto Ceneviz. Deretter kan du om du vil, besøke den gamle byen Phaselis.

Der finnes bl.a. ruinene etter en stor akvedukt. Vi spiser middag og overnatter i Ceneviz-bukten


Denne dagen begynner med et besøk i bukten Ayşigi, med mulighet til å besøke badebyen Kemer. Lunsj serveres i Siçan Adasi.

En herlig og avslappende uke i den tyrkiske skjærgården avsluttes i Kemer havn for siste middag og overnatting.

KekovaDag 8: Avreise
Transport fra havnen i Kemer til flyplassen/hjemreise eller hotellferie på et av badereisemålene.

Turen kan bestilles med reisebyrå der du bor, eller på; www.tyrkiareiser.no

Les også om fotturer i Kemer